ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κλίμα επιστροφών στη ΝΔ

Κλίμα επιστροφών στη ΝΔ


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έντονες διαβουλεύσεις στο παρασκήνιο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 για την προεδρική εκλογή.

Ωστόσο στην κυβέρνηση τονίζουν ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τότε και σημειώνουν ότι το κλίμα που θα έχει δημιουργηθεί στην οικονομία εκείνη την περίοδο θα πείσει τους βουλευτές που μέχρι σήμερα εκφράζουν ενστάσεις.

Αρχή από την ψήφο εμπιστοσύνης

Εκείνο που προέχει είναι η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και στην ΝΔ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου η «γαλάζια» κοινοβουλευτική δύναμη θα έχει αυξηθεί.

Η εγκάρδια συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Κ. Γιοβανόπουλο έδωσε τροφή για σενάρια. Ο ανεξάρτητος βουλευτής συνεχάρη τον κ. Σαμαρά για το σύστημα υγείας. Είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την λειτουργία των νοσοκομείων καθώς η μητέρα του αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Συνέχεια με την επιστροφή μεσαίων στελεχών

Το επόμενο διάστημα θα αρχίσει η επανένταξη στελεχών τα οποία ανήκουν τώρα στους ΑΝΕΛ, το ΛΑΟΣ, στην Δράση και την Δημιουργία Ξανά. Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν αποχωρήσει από τη ΝΔ για διαφορετικούς λόγους το καθένα και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ έχουν φτάσει ήδη τα πρώτα αιτήματα επανένταξης στο γαλάζιο στρατόπεδο και μόλις ολοκληρωθεί η ψήφος εμπιστοσύνης στην βουλή θα αρχίσει η δημοσιοποίηση των ονομάτων.

Μήνας «κλειδί» ο Νοέμβριος

«Εκεί θα κριθούν τα πάντα» σημειώνει συνομιλητής του Πρωθυπουργού δείχνοντας το πόσο κρίσιμος είναι ο Νοέμβριος. Σε αυτό το διάστημα θα έχει ληφθεί η τελική απόφαση από την κυβέρνηση αν τελικά αποχωρήσει η χώρα από το πρόγραμμα, μπει δηλαδή τέλος στο μνημόνιο και με ποιους όρους και αν αρχίσουν οι συζητήσεις για την μείωση του χρέους.

Στην περίπτωση που επιτευχθούν οι παραπάνω δύο σημαντικοί στόχοι τότε εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα είναι πιο εύκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές απ΄ ότι είναι τώρα, καθώς θα διαπιστώσουν ότι η χώρα γυρίζει σελίδα βγαίνοντας από τα μνημόνια ενώ παράλληλα θα καταρρίπτεται ένα ισχυρό όπλο που έχει στα χέρια της η αξιωματική αντιπολίτευση.
ΠΗΓΗ:REAL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"