ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Σε ελεύθερη πτώση το Χρηματιστήριο

Σε ελεύθερη πτώση το Χρηματιστήριο


Βαριές απώλειες 7,62% εξακολουθεί να καταγράφει αυτήν την ώρα ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφούμενος στις 956,25 μονάδες.

Η αξία συναλλαγών ανέρχεται σε 39,8 εκατ. ευρώ επί 31,69 εκατ. τεμαχίων μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια.

Εκ των 99 μετοχικών τίτλων που κινήθηκαν, 9 καταγράφουν κέρδη ενώ 86 απώλειες, και 4 παραμένουν αμετάβλητοι έναντι του προηγουμένου κλεισίματός τους.

Οπως αναφέρει το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου εκ των επιμέρους δεικτών, ο FTSE που καταγράφει την πορεία μετοχών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει απώλειες 6,71% διαμορφούμενος στις 313,02 μονάδες.

Ο δείκτης FTSEM της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 8,15% στις 846,40 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης FTSEB σημειώνει πτώση 8,63% στις 92,53 μονάδες.

Εκ των μετοχικών τίτλων τα υψηλότερα κέρδη σημειώνει η μετοχή της Μουζάκης (10,00%) και τη σημαντικότερη πτώση ο τίτλος της Τραπέζης Αττικής (-15,38%).

Αναλυτές αναφέρουν ότι η επιλογή της κυβέρνησης να επιταχύνει την προεδρική εκλογή και να αιτηθεί παράλληλα βραχυπρόθεσμη επέκταση του ελληνικού προγράμματος στήριξης για ένα δίμηνο, δημιουργεί ένα «τοξικό» μείγμα, καθώς αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα τόσο για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις έως και την 1η Μαρτίου 2015.
 ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"