ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Και δεύτερη πτήση τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τα Ίμια

Δύο υπερπτήσεις

Και δεύτερη πτήση τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τα Ίμια

Και δεύτερη πτήση τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τα Ίμια

Σοβαρή τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο, καθώς αυτή τη φορά ένα τουρκικό πολεμικό ελικόπτερο AB-412 πραγματοποίησε, στις 07:59, υπέρπτηση στα 30 μέτρα (100 πόδια) πάνω από τα Ιμια.

Στη συνέχεια βγήκε από το FIR Αθηνών, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη υπερπτήση σε ύψος 300 ποδιών.

Δεν αποκλείεται η υπέρπτηση να σημειώθηκε ακριβώς επειδή στην ευρύτερη περιοχή, και συγκεκριμένα στην Καλόλιμνο, διεξαγόταν επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης (SAR) για τη διάσωση μεταναστών που επέβαιναν σε ξύλινο πλοιάριο που βυθίστηκε στην Καλόλιμνο. Η επιχείρηση συντονιζόταν από την ελληνική πλευρά.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν από το πρωί την ύπαρξη τριών περιστατικών με 113 πρόσφυγες στην ευρύτερη περιοχή των Διδύμων, Μούγλας, Αλικαρνασσού, Τουργκούτρεΐς , Φετχιγέ και Ιμίων, όπου «επιχειρούν και διεξάγουν ελέγχους» μονάδες της Νότιας Διοίκησης της Τουρκικής Ακτοφυλακής. Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση των τουρκικών αρχών για το ναυάγιο στην Καλόλιμνο, όπου έστειλε διασωστικά μέσα και η τουρκική πλευρά.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ. Ο ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"