ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Η Φλώρινα θύμισε Αμστερνταμ – Παγωμένος ποταμός με πάπιες και ποδήλατα στήνουν ένα μαγευτικό σκηνικό

Η Φλώρινα θύμισε Αμστερνταμ – Παγωμένος ποταμός με πάπιες και ποδήλατα στήνουν ένα μαγευτικό σκηνικό


Μόλις ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι πρώτες αρτιστίκ εικόνες σε Twitter και Instagram από την Φλώρινα και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Και αυτό επειδή οι φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί πάνω στον ποταμό Σακουλέβας είναι βγαλμένες από… παραμύθι.

Από την μία πλευρά ο ποταμός με τις πάπιες να κολυμπούν ακόμη και τώρα στα νερά του, και από την άλλη τα γραφικά παλιά σπιτάκια στο φόντο και τέλος το χιόνι το οποίο έχει στρώσει τον πεζόδρομο δίπλα, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα μαγευτικό τοπίο.
Βέβαια ο λόγος για τον οποίον η Φλώρινα μας θυμίζει λίγο το Αμστερνταμ είναι τα χιονισμένα ποδήλατα στο πλάι του ποταμού τα οποία δίνουν μία πιο ευρωπαϊκή πινελιά από άλλες πόλεις που είναι το ίδιο χιονισμένες και υπέροχες.
Πάντως την ομορφιά αυτή δεν θα την είχαμε προσέξει, αν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Φλώρινας δεν την είχαν φωτογραφίσει και δεν την είχαν διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι πιο πολλές από τις φωτογραφίες τραβήχτηκαν τις τελευταίες μέρες όπου και χιόνισε στο κέντρο της πόλης και αποτελούν η καλύτερη διαφήμιση για εκείνους που επιθυμούν να αποδράσουν για λίγο και δε γνωρίζουν ακόμα σε ποιο μέρος να πάνε.
Πηγή: diaforetiko.gr ΚΑΙ fanpage.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"