ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ


 Ντόρα: «Παραμυθιάζουν» τον κόσμο όσοι επιθυμούν επιστροφή στη δραχμή
Επίθεση σε συμφέροντα, που κατήγγειλε ότι επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει και υπόγειος πολιτικός λόγος στην ίδια κατεύθυνση που ακούγεται στα καφενεία.

«Υπάρχουν πολλοί που υπογείως διαδίδουν και προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι αν επανέλθει η δραχμή δεν θα χρωστάμε, θα είμαστε άρχοντες της χώρας μας και θα μπορέσουμε να τυπώνουμε όσα λεφτά θέλουμε. Αυτό που ξεχνούν είναι ότι τότε η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ανοίξει καμία πίστωση προς καμία χώρα του κόσμου», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Ρ/Σ ΣΚΑΙ η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ.

Ταυτόχρονα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει τις δύσκολης διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI τόσο στον Λουκά Παπαδήμο, όσο και στα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.

Συγκεκριμένα κάλεσε τον πρωθυπουργό, αν νιώθει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα να βγει ευθέως και κατηγορηματικά να πει στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο λόγος, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Παπαδήμος θα πρέπει να θέσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τους κοινωνικούς εταίρους μπροστά στις ευθύνες τους καθώς «φτάσαμε τον κόμπο στο χτένι, δεν έχουμε χρόνο και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις».

«Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

Μιλώντας όμως για το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ ανέβασε τους τόνους της κριτικής της ενώ εκτίμησε πως κανένας τελικά δεν θα φύγει από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Απλώς προσπαθούν τα κόμματα να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Έτσι ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί κάθε μέρα ότι θα αποχωρήσουν οι υπουργοί του, έτσι ο κ. Σαμαράς λέει ότι ‘δεν συμμετέχω στην κυβέρνηση αλλά είμαι αντιπολιτευόμενος’. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια», είπε συγκεκριμένα και με αντίστοιχη γλώσσα αποδοκίμασε όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για διαγωνισμό κριτικής στον οποίο, όποιος είναι πιο επικριτικός απέναντι στην προηγούμενη και την παρούσα κυβέρνηση «έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει αρχηγός».

«Χθες είδα στην τηλεόραση υπουργούς της κυβέρνησης, φιλόδοξους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ, που μιλούσαν με λιγότερο αίσθημα ευθύνης απ’ ότι έχουμε εμείς στη ΔΗ.ΣΥ που είμαστε έξω από την κυβέρνηση σαν να είναι τρίτοι, σαν να είναι παρατηρητές και να μη συμμετέχουν», συνέχισε «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένο υπουργό χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.
Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη εμμέσως πλην σαφώς διαφώνησε με την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα είναι το μη μισθολογικό κόστος που καθιστά τις προσλήψεις απαγορευτικές.

Επιπρόσθετα όμως η κα. Μπακογιάννη κάλεσε και τους κοινωνικούς εταίρους να δουν το θέμα των ωριμάνσεων ενώ παραμένει πάγια η θέση της υπέρ των πολιτικών που αυξάνουν την ανάπτυξη και ταυτόχρονα ενισχύουν την κοινωνική συνοχή.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ http://briefingnews.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"