ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μ. Ανδρουλάκης: Να λογοδοτήσει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Μ. Ανδρουλάκης: Να λογοδοτήσει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Την άμεση επίλυση του προβλήματος ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο βουλευτής του κόμματος, Μίμης Ανδρουλάκης, που υποστήριξε ότι η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να λογοδοτήσει.


«Αυτή τη στιγμή διαλύεται το ΠΑΣΟΚ από κάτω. Διαλύεται, ουσιαστικά, και η κυβέρνηση. Η εκκρεμότητα διαλύει την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».
Βέβαια, ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι το πρόβλημα ηγεσίας δεν θα επιλυθεί οριστικά, «γιατί μετεκλογικά θα έχουμε άλλες εξελίξεις, αλλά εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει να λυθεί».
Μάλιστα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι παρά τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ από κάτω και τη διαμόρφωση ενός κλίματος εκτονωτικής ψήφου διαμαρτυρίας, δεν υπάρχει υποκατάστατη δύναμη να κρατήσει τα πράγματα στην κοινωνία «να μην χρεοκοπήσουμε, να μην πάμε στη δραχμή».
Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι τα ηγετικά στελέχη του κόμματος θα πρέπει να λογοδοτήσουν, σημειώνοντας ότι το πολιτικό προσωπικό δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει χρόνος, ενώ άφησε αιχμές για όσους κάνουν «προσωπικούς σχεδιασμούς» και τραβούν «την κουβέρτα προς την πλευρά τους». «Πρέπει να λυθεί το ζήτημα. Είναι υπόλογοι», προσέθεσε.
«Οι ευθύνες είναι και άλλου είδους στο πολιτικό σύστημα γιατί η Ελλάδα χρεοκοπεί. Πρέπει να είμαστε καθαροί από δω και πέρα. Όποιος κάνει τον υποψήφιο πρέπει να έρθει να μας λογοδοτήσει», ανέφερε.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ newsbomb.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"