ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.


Ο "φέρελπις" Παπαδήμος διέψευσε τις προσδοκίες

Διαβάστε γιατί σύμφωνα με τη Die Welt, η μέχρι στιγμής θητεία του Λ. Παπαδήμου δεν είναι επιτυχημένη
Επιχειρώντας έναν απολογισμό των ημερών του Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα, η Die Welt σημειώνει ότι κινδυνεύει να παρασυρθεί στη δίνη του μικροκομματισμού.
Αναφέρεται στις υψηλές προσδοκίες που γέννησε στο εξωτερικό και εσωτερικό η παρουσία του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο "τιμόνι" της Ελλάδας.
Αναμενόταν να εφαρμόσει αποφασιστικά και γρήγορα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις βγάζοντας τη χώρα από την κρίση.
Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα, 2,5 μήνες μετά οι ελπίδες έκαναν φτερά στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, τη Ουάσιγκτον, αλλά και την Αθήνα.
"Στην πράξη, ο απολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι φτωχός. Ο πρωθυπουργός πέτυχε να κάνει μικρές μεταρρυθμίσεις, όπως οι αποφάσεις τις προηγούμενης εβδομάδας για διευκόλυνση της ίδρυσης επιχειρήσεων. Σαφώς μακρύτερη είναι όμως η λίστα των μεταρρυθμίσεων που έμειναν στάσιμες", τονίζεται.
Αναφορά γίνεται και στις συνεχιζόμενες έριδες μεταξύ των κομμάτων, οι οποίες εντοπίζονται και στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού. Ούτε ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με την Die Welt, απέφυγε να εμπλακεί σε αυτές.
Η οικονομική εφημερίδα συγκρίνει ακόμα τον Έλληνα πρωθυπουργό με την περίπτωση Μόντι στην Ιταλία.
"Ενώ ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μόντι επιδεικνύει ζήλο στον πολιτικό αγώνα, ο Λουκάς Παπαδήμος εμφανίζεται εμφανώς αδύναμος", σημειώνεται.
Αναφέρεται μάλιστα στο αποτέλεσμα τελευταίας δημοσκόπησης της Public Issue, βάσει της οποίας ο Λουκάς Παπαδήμος χαίρει της αποδοχής του 55% των ερωτηθέντων.
"Δεν θα διαρκέσει πολύ μέχρι τη στιγμή που η δυσαρέσκεια έναντι των πολλών θα φτάσει και στον έναν που βρίσκεται στην κορυφή", καταλήγει.

ΠΗΓΗ: NEWS 247. GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"