ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παπανδρέου: «Μεσάζοντας» του Τσίπρα στις ΗΠΑ για να γλιτώσει την έδρα στην Αχαΐα (και το εδώλιο)

Παπανδρέου: «Μεσάζοντας» του Τσίπρα στις ΗΠΑ για να γλιτώσει την έδρα στην Αχαΐα (και το εδώλιο)

Κινδυνεύει να μην εκλεγεί ούτε βουλευτής την ερχόμενη Κυριακή στην Αχαΐα ο Γ. Παπανδρέου. Γι' αυτό μέσω Αμερικής -και προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ- προσπαθεί να γλιτώσει, εκτός από την εκλογική, και τη δικαστική γκιλοτίνα που τον απειλεί για τις υποθέσεις με το φουσκωμένο έλλειμμα, το ΔΝΤ και τα CDS.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε η «κυριακάτικη δημοκρατία», εκτυλίσσεται ένα έντονο παρασκήνιο, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός.

Στον κ. Παπανδρέου καταλογίζεται από τους σημερινούς ενοίκους της Ιπποκράτους ότι υπονόμευσε όπως μπορούσε -και με όσους μηχανισμούς τού είχαν απομείνει- το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές. Ειδικά μάλιστα στην Αχαΐα εγκαλείται ότι έδινε γραμμή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ -αφού ο ίδιος, ως πρώην πρωθυπουργός, δεν χρειαζόταν σταυρό για να εκλεγεί-, με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να βουλιάξει στο ισχυρότερο κάστρο του και να βρεθεί από το 52,6% στο 14%. Το δε κόμμα του κ. Τσίπρα ήρθε πρώτο, σκαρφαλώνοντας από το 3,8% στο 21,8%!

Με μια υποχώρηση μερικών μόνο χιλιάδων ψήφων σε όλον τον νομό, το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί τώρα κάτω από το τοπικό εκλογικό μέτρο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει καμία έδρα. Αρα, ο κ. Παπανδρέου δεν θα βγει βουλευτής. Ο πρώην πρωθυπουργός, έχοντας αντιληφθεί τι τον περιμένει, φέρεται να στράφηκε (κι αυτός) προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε η υπόθεση για το φουσκωμένο έλλειμμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με την εμπλοκή και του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και την εφαρμογή του θανατηφόρου Μνημονίου, καθώς και αυτή των περίφημων CDS, που έκαναν δισεκατομμυριούχους τους κερδοσκόπους και τους φίλους τους, παραμένουν ανοιχτές ακόμη και σε δικαστικό επίπεδο.

Η καθοριστική βοήθεια που είχε -και έχει ακόμη- να προσφέρει στον κ. Τσίπρα ο κ. Παπανδρέου συνδέεται με τα αμερικανικά κέντρα εξουσίας. Ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με παράγοντες του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ και, όπως λένε οι γνωρίζοντες, προθυμοποιήθηκε να δώσει «διαβεβαιώσεις» και να ανοίξει δρόμους στους κύκλους αυτούς υπέρ του κ. Τσίπρα.

ΠΗΓΗ :http://www.dimokratianews.gr/ 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΚ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"