ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δαπανηρή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

«Για όλους, Ελλάδα, Ευρώπη, Γερμανία»

Δαπανηρή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, επαναλαμβάνει ο Άσμουσεν της ΕΚΤ

«Δεν θα έπρεπε να συζητείται απερισκέπτα» το θέμα, λέει ο Άσμουσεν
Πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν «δαπανηρό μονοπάτι», τόσο για την ίδια τη χώρα όσο και την Ευρώπη και τη Γερμανία, επανέλαβε ο Γιοργκ Άσμουσεν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ, σημειώνοντας πως το θέμα «δεν πρέπει να συζητείται απερίσκεπτα».

Η συζήτηση στη Γερμανία περί πιθανού «grexit» έχει κοπάσει αλλά δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς. Οι περισσότεροι θεωρούν πως πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ ενέχει υπερβολικό ρίσκο για την σταθερότητα στην Ευρωζώνη, δεν λείπουν όμως φωνές που υποστηρίζουν ότι το ευρώ είναι αρκετά δυνατό ώστε να αντέξει τις επιπτώσεις.

«Μια πιθανή έξοδος θα μπορούσε να αποβεί ένα ιδιαίτερα ακριβό οικονομικό μονοπάτι τόσο για την Ελλάδα όσο για την Ευρώπη και τη Γερμανία» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Άσμουσεν. Συνέχισε λέγοντας, «προσωπικά θα προτιμούσα η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη. Το κλειδί είναι η ίδια η Ελλάδα».

ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"