ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ξανανοίγουν οι στρόφιγγες για αγρότες απο ΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ξανανοίγουν οι στρόφιγγες για αγρότες

Ξανανοίγουν οι στρόφιγγες για αγρότες
Ανοίγουν από σήμερα οι στρόφιγγες των χρηματοδοτήσεων από τη νέα τράπεζα ΑΤΕ Πειραιώς για την ενίσχυση του αγροτικού τομέα. Αυτό ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Γεωργίας Αθ. Τσαυταρής διευκρινίζοντας ότι οι δανειοδοτήσεις δεν θα αφορούν μόνο τους γεωργούς, οι οποίοι θα λάβουν τις κοινοτικές ενισχύσεις, αλλά και δάνεια για κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, καθώς και τις μεταποιητικές βιομηχανίες του κρασιού και του κρέατος που αυτήν την περίοδο χρειάζονται ρευστότητα, προκειμένου να αγοράσουν την πρώτη ύλη.
Ο κ. Τσαυταρής ανακοίνωσε ότι επίσης από σήμερα η νέα τράπεζα θα επανεξετάζει τις δανειακές συμβάσεις που έχουν συναφθεί με υποθήκες γης πολλαπλάσιας αξίας, ώστε να απομειωθούν στο προβλεπόμενο ύψος που προσδιορίστηκε στο 120% του αρχικού δανείου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε ό,τι αφορά στην υπόλοιπη γη και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια βρίσκεται σε συνεννόηση με τις τράπεζες και τον υπουργό Οικονομικών και πρόκειται σύντομα να δημοσιοποιήσει τις προτάσεις του, με στόχο, όπως υπογράμμισε, «να μη χαθεί ούτε ένα στρέμμα γης από τους αγρότες».
Παράλληλα τόνισε με έμφαση την ανάγκη, ενόψει της νέας ΚΑΠ, να διαχειριστεί αποτελεσματικά η χώρα τον πόρο των βοσκοτόπων, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση θα χαθούν κεφάλαια ύψους 5 δισ. Δήλωσε δε αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχει αξιολογηθεί το σύνολο των 7.700 σχεδίων βελτίωσης συνολικού ύψους 850 εκατ. που είχαν υποβληθεί από τους αγρότες και παρέμεναν καθ΄ ομολογία του απελπιστικά στάσιμα.

ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"