ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες ώστε σταδιακά να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την περιουσία του», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.
Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια
«Αν στην περιουσία του ελληνικού λαού περιλαμβάνεται και το λιμάνι της Cosco, τότε και αυτό θα το πάρουμε πίσω», δήλωσε ο κ. Βίτσας.
Παράλληλα ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθούσε να πάρει πίσω και τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ.
«Εμείς θα πάρουμε τα μέτρα και, στο βαθμό που είναι αυτό αναγκαίο - γιατί το λέμε σαν να είναι το πιο τρομερό πράγμα στον κόσμο - στο βαθμό της αξιοποίησης, βεβαίως και το λιμάνι του Πειραιά θα επανακτηθεί από την κοινωνία και το Δημόσιο. Οι επικοινωνίες θέλουμε να είναι υπό κοινωνικό έλεγχο και δημόσιο έλεγχο, άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον ΟΤΕ πίσω. Και στη ΔΕΗ θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

TO ΣXOΛIO MOY: 
Το τσιρκο επι σκηνης. Θα παρουν πισω το λιμανι και τον ΟΤΕ για να τα κανουν τι; Καμπινγκ της Αριστερας; Η τελεια συνταγη για να αποτελειωσουν την χωρα. Κατι τετοια παρασιτικα κολπα απο το 81 και μετα με τον σοσιαλισμο αλα ΠΑΣΟΚΑ μας εφεραν σε αυτα τα χάλια. Τωρα τα προτεινουν με θρασος ως λυση απο την κρίση; Ακομη δεν βαλανε μυαλο;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"