ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Άμεση και αυστηρή απάντηση Δ.Αβραμόπουλου στον Σόϊμπλε

Ανεβάζει τους τόνους η Αθήνα για το ζήτημα των Γερμανικών αποζημιώσεων

Άμεση και αυστηρή απάντηση Δ.Αβραμόπουλου στον Σόϊμπλε



Άμεση και αυστηρή ήταν η απάντηση της Αθήνας, δια του αρμοδίου υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, στα όσα προκλητικά και (ελαφρώς) παραποιημένα υποστήριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόμπλε στη σημερινή του συνέντευξη σε Γερμανική εφημερίδα, αναφορικά με το θέμα των οικονομικών υποχρεώσεων από πλευράς Γερμανίας προς την Ελλάδα από την εποχή του Β’ΠΠ.

Ταυτόχρονα ο Έλληνας ΥΠΕΞ στη δήλωσή του διαχώριζε πλήρως το θέμα των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να κάνει (και κάνει) η Ελλάδα, με αυτό των αποζημιώσεων, σημειώνοντας επίσης ότι αρμόδια για να κρίνουν το θέμα είναι τα Διεθνή Δικαστήρια.
Η επίσημη δήλωση του ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλου έχει ως εξής: «Κανένας συσχετισμός δεν υπάρχει, ούτε μπορεί να υπάρξει, ανάμεσα στις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην Ελλάδα και στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Άλλωστε, οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι θέμα που έχει αναδειχθεί εδώ και πολλά χρόνια από την Ελληνική Πολιτεία.
Το εάν έχει λήξει ή όχι η υπόθεση αυτή το καθορίζει η διεθνής δικαιοσύνη, καθώς από τη φύση του, το θέμα αυτό άπτεται του διεθνούς δικαίου και των διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων.
Η Ελλάδα δεν «αποπροσανατολίζεται» από την πολιτική των μεταρρυθμίσεων, παρά τις μεγάλες θυσίες που βαρύνουν στους ώμους του ελληνικού λαού.»

Λ.Σ.Μ.
ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"