ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
 
Αθήνα
Κατά του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία το 2014 τάχθηκε ο Ριβάλντο εντάσσοντας τον εαυτό του στο γκρουπ των συμπατριωτών του που αντιδρούν έντονα με την ανάληψη της διοργάνωσης από τη χώρα τού καφέ.

«Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν ελλείψεις σε νοσοκομεία και σχολεία και να ξοδεύονται τόσα εκατομμύρια για να φιλοξενήσουμε το Μουντιάλ. Έχει δίκιο ο κόσμος που διαμαρτύρεται για την κοινωνική αδικία», τόνισε ο 41χρονος Βραζιλιάνος που όπως θύμισε, έχει ακόμα έναν λόγο να θυμώνει:

«Ακόμα υποφέρω όταν σκέφτομαι πως ο πατέρας μου πέθανε, επειδή δεν υπήρξε έγκαιρη διακομιδή στο νοσοκομείο, επειδή δεν υπήρχαν ασθενοφόρα. Ας δίναν αυτά τα χρήματα για το λαό!», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, με ένα βίντεο που σε τρεις μέρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι, η Βραζιλιάνα Κάρλα Νταουντέν εξηγεί στον υπόλοιπο κόσμο γιατί οι ομοεθνείς της δεν θέλουν ούτε το Παγκόσμιο Κύπελλο ούτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και γιατί εξεγείρονται αυτές τις μέρες με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο, με όνομα «No, i'm not going to the world cup» (σ.σ. Όχι, δεν πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο) μας δίνει μια ιδέα για ότι πραγματικά, συμβαίνει στην Βραζιλία την περίοδο που οι προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με σκοπό να φιλοξενηθούν δύο φανταχτερές διοργανώσεις σε διάστημα δύο ετών.

ΠΗΓΗ:  Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"