ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ντ. Μπακογιάννη: Κακώς διέψευσε ο Γ. Στουρνάρας τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο

Ντ. Μπακογιάννη: Κακώς διέψευσε ο Γ. Στουρνάρας τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο




«Κάνω μάχη για το φόρο πετρελαίου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί λόγω έλλειψης κατανάλωσης. Κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας ότι δεν θα μειωθεί ο φόρος. Η χώρα χρειάζεται πραγματική φορολογική επανάσταση, φόροι ανάλογα με τα εισοδήματα...Θα πιέσω για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο με όλες μου τις δυνάμεις», δήλωσε η πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη.
7
Υπέρ της μείωσης του Eιδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης τάχθηκε η πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας το ενδεχόμενο αυτό.
«Κάνω μάχη για το φόρο πετρελαίου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί λόγω έλλειψης κατανάλωσης. Κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας ότι δεν θα μειωθεί ο φόρος. Η χώρα χρειάζεται πραγματική φορολογική επανάσταση, φόροι ανάλογα με τα εισοδήματα...Θα πιέσω για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο με όλες μου τις δυνάμεις», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Η κ. Μπακογιάννη έκανε ακόμη λόγο για λάθος φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία ωστόσο, όπως διευκρίνισε, μάς έχει επιβληθεί.
«Σίγουρα δεν αντέχει άλλο ο πολίτης. ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012 και χαράτσι, όπως και να το βάλει, και με δόσεις, και με κάρτα, όπως και να το βάλει, είναι στα όρια του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"