ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Δεν βλέπει έξοδο στις αγορές το 2014 για την Ελλάδα η Pimco

Πολιτική/ Οικονομία

Δεν βλέπει έξοδο στις αγορές το 2014 για την Ελλάδα η Pimco

Δεν βλέπει έξοδο στις αγορές το 2014 για την Ελλάδα η Pimco
«Η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να επιστρέψει το 2014 στις διεθνείς αγορές» εκτιμούν στελέχη της Pimco στη γερμανική Sueddeutsche Zeitung.
Το στέλεχος της Pimco Μάιλς Μπράντσο δηλώνει χαρακτηριστικά πως «δεν πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα αντλήσει φέτος κεφάλαια από τις αγορές».
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, αναφέρει ο ίδιος, ένα ελληνικό ομόλογο διάρκειας εννέα ετών θα είχε επιτόκιο 8%: «Εάν η χώρα προχωρήσει σε μεγαλύτερο δανεισμό με αυτούς τους όρους, το συνολικό βάρος χρέους θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τη λήψη ενός δανείου από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ESM».
«Μόνο αφού η οικονομία ανακάμψει θα μπορεί η Ελλάδα να εξετάσει έναν επιτυχή δανεισμό μεγάλης έκτασης από τις διεθνείς αγορές» προσθέτει ο Μπράντσο
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης και την ανάλογη εκτίμηση του προέδρου του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW) Μαρσέλ Φράτσερ, που δηλώνει πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο πακέτο από την Ευρωζώνη.
«Οι αναφορές του Έλληνα πρωθυπουργού έχουν πιθανότατα πολιτικό κίνητρο» λέει ο Μαρσέλ Φράτσερ, υποστηρίζοντας πως «η Αθήνα δεν θα μπορέσει ακόμα να αναχρηματοδοτηθεί από τις αγορές»
ΠΗΓΗ:  http://www.star.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟ 2014. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ; ΟΣΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"