ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΦΡ ΟΛΑΝΤ: ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

«Εύχομαι να μην έχουμε υποβαθμιστεί μέχρι τότε»

Επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για τη νέα συνθήκη αν εκλεγεί, υπόσχεται ο Φρ.Ολάντ


Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ
Παρίσι, Γαλλία
Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών για την γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε πως, εάν εκλεγεί, θα επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία για τη νέα ευρωπαϊκή συνθήκη με στόχο την επίλυση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.

«Αν εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα επαναδιαπραγματευτώ τη συμφωνία αυτή για να προσθέσω αυτά που σήμερα λείπουν, αποτελεσματικότητα απέναντι στις αγορές. Εύχομαι να μην έχουμε υποβαθμιστεί μέχρι τότε για το συμφέρον της χώρας μου» υπογράμμισε ο Ολάντ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

«Δεύτερον, θα φροντίσω να συμπεριληφθούν (στη συμφωνία) όσα λείπουν, όπως η επέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα ευρωομόλογα και ένα Ταμείο Οικονομικής Βοήθειας, δηλαδή όλα όσα θα επιλύσουν τη σημερινή πίεση στις αγορές, ώστε τελικά να υπάρξει ανάπτυξη» πρόσθεσε.

«Αν εκλεγώ πρόεδρος θα ψηφίσω στο κοινοβούλιο, το οποίο θα είναι και αυτό νέο, εξαιρετικά ακριβή προγραμματικό νόμο δημοσιονομικής πολιτικής με στόχο την επιστροφή το 2017 στην δημοσιονομική ισορροπία. Θα δεσμευτώ για αυτό ενώπιον των ευρωπαίων εταίρων μας και ενώπιον του γαλλικού λαού» επισήμανε.

«Δεν είμαι της λογικής» να ψηφίσω ή όχι έναν χρυσό κανόνα, είπε ο Ολάντ. «Μπορούμε να ψηφίσουμε όλους τους χρυσούς κανόνες σε όλες τις χώρες, αλλά αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, κανένας στόχος δεν θα επιτευχθεί» κατέληξε.

ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤ ΤΟ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"