ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Γκιουλέκας: Δύσκολα θα περάσουν οι μειώσεις σε συντάξεις των 700 €

Γκιουλέκας: Δύσκολα θα περάσουν οι μειώσεις σε συντάξεις των 700 €

Αντιδράσεις στην κοινωνία, αλλά και μέσα στη Βουλή, εφόσον έρθει ρύθμιση που θα μειώνει τις συντάξεις των 700 ευρώ, προέβλεψε χθες ένας ακόμη βουλευτής της Ν.Δ., ο Κώστας Γκιουλέκας. «Δεν είναι δυνατόν τέτοιου είδους μέτρα να μπορούν να έρθουν και να περάσουν από τη Βουλή» είπε, τονίζοντας ότι «θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία».

Ερωτηθείς για την εφεδρεία πάντως, ξεκαθάρισε (σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5) ότι η πρόταση της Ν.Δ. ήταν και παραμένει το μέτρο αυτό να μην οδηγήσει σε απολύσεις, αλλά «σε ένα προστάδιο, στο οποίο, από τη μία, θα εξοικονομηθούν πολύτιμοι πόροι για το δημόσιο ταμείο, για τον δημόσιο κορβανά δηλαδή, και, από την άλλη, άνθρωποι οι οποίοι δουλεύουν 20 και 30 χρόνια, ανάλογα με το πού δουλεύει ο καθένας, δεν θα βρεθούν ξαφνικά στον δρόμο, τινάζοντας την οικογένειά τους οικονομικά στον αέρα. Αυτό σημαίνει εφεδρεία» είπε.

Εν όψει και της εκλογής νέου γραμματέα της Ν.Δ., ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε «στρατιώτης του κόμματος», που ήταν πάντα και θα παραμείνει παρών οπουδήποτε μπορεί να προσφέρει και να φανεί χρήσιμος, βάζοντας πάνω από όλα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. «Ποτέ δεν έλειψα από τις μάχες (...) Συνεχίζω και τώρα να είμαι στην πρώτη γραμμή» δήλωσε, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδιαφέρον του για τη θέση αυτή και δηλώνοντας ότι «ένα κομματικό στέλεχος πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμο, αν του ζητηθεί, να προσφέρει οπουδήποτε».

Στο μεταξύ, ο διαγραφείς βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με νέο μήνυμά του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίστηκε ότι «οι ξένοι δανειστές θα κερδίσουν εξαγοράζοντας στην Ελλάδα ό,τι βγαίνει στο σφυρί σε τιμή εκποίησης», κάνοντας λόγο για «ανθρωπιστική καταστροφή» στη χώρα και «άλωση» που έχουν «βαπτίσει διάσωση». Προχώρησε μάλιστα σε απαράδεκτες προσωπικές βολές κατά του κ. .Σαμαρά, υπαινισσόμενος ότι «απαρνήθηκε όσα προεκλογικά πίστευε και υποσχέθηκε» προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

ΠΗΓΗ:http://www.dimokratianews.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"