ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ν.Μαριάς: Πρόσκληση συνεργασίας σε ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ν.Μαριάς: Πρόσκληση συνεργασίας σε ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
 
Πρόσκληση για συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε σε δυνάμεις του «πατριωτικού δημοκρατικού τόξου» και κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, την Τρίτη, ο Νότης Μαριάς είπε ότι θα μπορούσαν να συγκροτηθούν κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις του πατριωτικού δημοκρατικού τόξου σε δήμους ή περιφέρειες.

Προανήγγειλε, δε, συνάντηση με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία κοινής καθόδου του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν καταργείται η αυτονομία των τοπικών κοινωνιών, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης.

Όπως τόνισε, στον ΣΚΑΙ, ο κ. Σκουρλέτης ποτέ δεν ετέθη θέμα κοινής καθόδου στις βουλευτικές εκλογές, ενώ σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές «οι κύριοι Καμμένος και Τσίπρας δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κεντρική συμφωνία κοινής καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα, αυτό είναι αντίθετο στην αντίληψή μας»

Πρόσθεσε, πάντως, ότι «δεν μπορούμε να καταργήσουμε την αυτονομία και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών».

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"