ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μισή μονάδα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ-Επανακάμπτει η Χ.Α.

Προβάδισμα μισής μονάδας για τον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει νέα δημοσκόπηση. Πιο συγκεκριμένα σε μέτρηση της Pulse για το Ποντίκι που κυκλοφορεί την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 22%, ενώ η ΝΔ 21,5%.



Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 10,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%. Επιπλέον υψηλός είναι ο αριθμός των ερωτηθέντων που δηλώνει ότι θα ψήφιζε άλλο κόμμα και φτάνει στο 7,5%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 19,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας η Χρυσή Αυγή έχει αυξήσει το ποσοστό της κατά μία μονάδα.

Στην αναγωγή επί των εγκύρων η σειρά των κομμάτων δεν αλλάζει.




Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση «Καταλληλότερος για πρωθυπουργός» είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ το 42% δηλώνει: Κανέναν από τους δύο.




Στην ερώτηση αν τους τελευταίους 6 μήνες τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή ή λανθασμένη κατεύθυνση, το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας παραμένει σταθερά απαισιόδοξο (Σίγουρα σε λανθασμένη 42% - Μάλλον σε λανθασμένη 21%).



Εκφράζοντας την άποψη για το που θα καταλήξει η διαμάχη της κυβέρνησης με την τρόικα, για την εφαρμογή νέων μέτρων, το 47% εκτιμά σε υποχώρηση της κυβέρνησης και αρκετά νέα μέτρα, το 39% σε συμβιβασμό των δύο πλευρών με κάποια νέα μέτρα ενώ υποχώρηση της τρόικας και καθόλου νέα μέτρα απαντά το 7% των ερωτηθέντων.



Στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές, το 37% απαντά «αρκετά αργότερα έως εξάντληση της τετραετίας», το 34% «το συντομότερο δυνατό» και το 19% «μετά την ελληνική προεδρία της Ε.Ε»












ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"