ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μήνυμα Ρεν σε Ολάντ: Σταματήστε τις αυξήσεις φόρων πριν είναι αργά

ΖΗΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ
  25/8/2013

Μήνυμα Ρεν σε Ολάντ: Σταματήστε τις αυξήσεις φόρων πριν είναι αργά

Η Γαλλία έχει φτάσει στο σημείο όπου δεν μπορεί πια να αυξήσει τους φόρους χωρίς να βλάψει την ανάπτυξη και να έχει κόστος σε θέσεις εργασίας, αναφέρει ο επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Όλι Ρεν σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα.

Μήνυμα Ρεν σε Ολάντ: Σταματήστε τις αυξήσεις φόρων πριν είναι αργά
Το Ρόιτερς σημειώνει πως τα σχέδια του σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Ολάντ να αφαιρέσει άλλα 6 δισεκ. ευρώ από την οικονομία με φόρους, τους οποίους προβλέπει στον προϋπολογισμό του 2014, έχουν εξοργίσει επιχειρήσεις και νοικοκυρικά και έκαναν το ΔΝΤ να προειδοποιήσει πως περαιτέρω αυξήσεις των φόρων μπορεί να καταστρέψουν την εύθραυστη οικονομική ανάκαμψη.
Σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Λε Ζουρνάλ ντι Ντιμάνς", ο Ρεν επανέλαβε ότι οι μεταρρυθμίσεις που προτείνονται από την κυβέρνηση είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν προχωρούν αρκετά ούτε εφαρμόζονται αρκετά γρήγορα.
Όταν ερωτήθηκε αν οι αυξήσεις των φόρων θα πρέπει να σταματήσουν, ο Ρεν δήλωσε:
"Οπωσδήποτε. Οι αυξήσεις φόρων στη Γαλλία έφτασαν στο μοιραίο σημείο. Η επιβολή νέων φόρων θα έσπαγε την ανάπτυξη και θα επιβάρυνε την απασχόληση. Η δημοσιονομική πειθαρχία πρέπει να φέρει μείωση στις δημόσιες δαπάνες και όχι νέους φόρους".
Πηγή: ΑΜΠΕ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Ο Σταθακης βεβαια και ο Στουρναρας εχουν αλλη αποψη για τους φορους. Οταν θα φυγουν οι επιχειρησεις ολες θα καταλαβουν αυτο που καταλαβε η Γαλλια..

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"