ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δέσμευση Ολάντ για μείωση φορολογιών

Δέσμευση Ολάντ για μείωση φορολογιών 

Προσπάθεια αναζωογόνησης της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης και διάσωσης της προεδρίας του ξεκίνησε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δίνοντας την υπόσχεση για μείωση φορολογίας μισθών €30 δισ. για τις γαλλικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η δέσμευσή του για ανακούφιση των εταιρειών από ένα μέρος της επιβάρυνσης για τη χρηματοδότηση του κράτους πρόνοιας της Γαλλίας προέκυψε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης στο Elysee Palace.

Ο Ολάντ δήλωσε παράλληλα ότι θα προσπαθήσει να μειώσει τον εταιρικό φόρο και να καταπολεμήσει τη γραφειοκρατία της Γαλλίας και τους επαχθείς κανονισμούς εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις σχετικά με τις αναφορές που γίνονται για την προσωπική του ζωή.
 
Πηγη:http://www.stockwatch.com.cy
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Αφου εκανε τις σοσιαλιστικες ιδεοληψιες του πραξη και φυγαν οι επιχειρησεις ανακαλυψε την λογικη. Ακουτε στον Συριζα ; 
Ακους Στουρναρα;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"