ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ευ. Βενιζέλος: Πίσω από κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα είναι μια γερμανική εταιρεία

Ευ. Βενιζέλος: Πίσω από κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα είναι μια γερμανική εταιρεία


Μίζο Γερμανός

Του Δημήτρη Αλειφερόπουλου
Σκληρή απάντηση στα όσα πρόσφατα δήλωσε ο πρ. του SPD, και υπουργός Οικονομίκών και Ενέργειας της Γερμανίας Sigmar Gabriel σχετικά με τις συνθήκες ένταξης της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Στρασβούργο μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε από ευρωβουλευτές.
“Πίσω από κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα υπάρχει μια μεγάλη γερμανική εταιρία” είπες μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι η Ελλάδα μπήκε στη ζώνη του ευρώ, το 2001 με μια ελαστική ερμηνεία των στοιχείων για να μπει η Ιταλία, γιατί η Ιταλία είχε χειρότερα στοιχεία.
Ο Sigmar Gabriel είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα μπήκε με παραποιημένα στοιχεία στη ζώνη του ευρώ το 2001 και είναι ένα ασύντακτο κράτος που πρέπει να πάει στην Παγκόσμια Τράπεζα με τοω Ευάγγελο Βενιζέλο απαντώντας στους ευρωβουλευτές να σημείωνει ότι “ Η Ελλάδα δεν είναι ένα ασύντακτο κράτος άλλα ένα κράτος που έχει προβλήματα όπως όλα τα ευρωπαϊκά κράτη».
«Έχουμε προβλήματα διαφθοράς, ας πούμε; Έχουμε ναι. Αλλά αν δείτε πίσω από κάθε σκάνδαλο στην Ελλάδα ποιος υπάρχει, θα διαπιστώσετε δυστυχώς ότι υπάρχει συνήθως μια μεγάλη γερμανική εταιρία” είπε ο Ε. Βενιζέλος και αναρωτήθηκε με δεικτικό τρόπο : “Άραγε, ποιος είναι αυτός που έχει το πρόβλημα; Γιατί το έχουμε μόνο εμείς; Το είχαμε και εμείς, αλλά το αντιμετωπίζουμε”.
Μάλιστα ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ, στη ζώνη του ευρώ, το 2001 με μια ελαστική ερμηνεία των στοιχείων για να μπει η Ιταλία., γιατί η Ιταλία είχε χειρότερα στοιχεία από την Ελλάδα.
Από την πλευρά του Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος για τις ευρωεκλογές Martin Schulz, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι μαζί του, ότι οι δηλώσεις του κ. Gabriel παραποιήθηκαν από τον Τύπο και ότι αυτό που είπε ο αντικαγκελάριος ήταν πως η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες, δεν παρουσίασε ακριβή στοιχεία για την ένταξή της στην ευρωζώνη.

ΠΗΓΗ: http://papaioannou-giannis.net

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"