ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τουρκικό «πράμα» από τον Τσίπρα

Τουρκικό «πράμα» από τον Τσίπρα

«Από τη στιγμή που η ελληνική πολιτική στη Θράκη άλλαξε και από πολιτική διακρίσεων έγινε “ισονομία - ισοπολιτεία”, οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέος κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τουρκικό πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, “πομάκων, Τσιγγάνων και τουρκογενών”. Με το “γένος” δεν τα πάω καλά, όχι διότι δεν μου αρέσει το Πατριαρχείο, αλλά διότι είμαι πολίτης ενός νεωτερικού σύγχρονου κράτους».
Τα παραπάνω δεν αναφέρονται σε δελτίο Τύπου των Γκρίζων Λύκων, του ρεπουμπλικανικού λαϊκού κόμματος της Τουρκίας, το οποίο είναι ακραιφνώς κεμαλικό ή σε κάποια παρασυναγωγή οργάνων της Αγκυρας με έδρα τη Θράκη. Είναι απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Χριστόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!
Ο κ. Χριστόπουλος μίλησε στον ενημερωτικό ιστότοπο xanthipress.gr για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το... ατόπημα στο οποίο προέβη η κυρία Σουλεϊμάν και προκάλεσε την αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της υποψηφιότητάς της ήταν ότι ενοχλούσε τους πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη μας!
Η κυρία Σουλεϊμάν είναι Ελληνίδα Ρομά και συχνά προέβαινε σε καταγγελίες της πολιτικής καταπίεσης των Ρομά από τους πράκτορες της Τουρκίας στην περιοχή.
Ο κ. Χριστόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στο xanthipress.gr σεμνύνεται για τον ενεργό ρόλο του στον αποκλεισμό της θαρραλέας Ελληνίδας από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με τις ακόλουθες αχαρακτήριστες φράσεις: «Στο επίδικο της υποψηφιότητας που ευτυχώς ανακλήθηκε και δηλώνω δημοσίως ότι δούλεψα για αυτό, λέω πως ένα πράγμα είναι να λέει ένας αριστερός μειονοτικός της Θράκης ότι “δεν είμαι μουσουλμάνος διότι είμαι άθεος” και άλλο να λέει η κυρία ότι “με καταπιέζει ο τουρκικός εθνικισμός”».
Δυστυχώς, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί να επιτελεί τον συνταγματικά καθορισμένο ρόλο του, προτιμά να ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, πομάκοι, Τσιγγάνοι και τουρκογενείς είναι «ένα ενιαίο τουρκικό πράμα». Ντροπή!

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"