ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σε θέσεις μάχης οι ουκρανικές δυνάμεις

Σε θέσεις μάχης οι ουκρανικές δυνάμεις

Κίεβο: Πέντε νεκροί σε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στο Σλαβιάνσκ

Κίεβο: Πέντε νεκροί σε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» στο Σλαβιάνσκ
Πέντε άτομα σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το Κίεβο, στην «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» που πραγματοποιούν οι ουκρανικές δυνάμεις στο Σλαβιάνσκ, με στόχο την εκδίωξη των φιλορώσων ενόπλων που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, οι νεκροί στο Σλαβιάνσκ είναι «μέχρι και πέντε».

«Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τουλάχιστον πέντε τρομοκράτες εξοντώθηκαν και ένας στρατιώτης τραυματίστηκε από τις τάξεις των ουκρανικών δυνάμεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.

Για τουλάχιστον δύο νεκρούς κάνει λόγο η φιλορωσική πλευρά.

Επίσης, όπως αναφέρει το Κίεβο καταστράφηκαν τρία οδοφράγματα των αυτονομιστών στην είσοδο της πόλης.

Την ίδια ώρα, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, διαμηνύει ότι εάν οι αρχές του Κιέβου πάρουν τα όπλα εναντίων των φιλορώσων στην ανατολική Ουκρανία, τότε αυτό θα είναι «πραγματικό έγκλημα» και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν συνέπειες.

Σύμφωνα με την ουκρανική κυβέρνηση, το δημαρχείο της Μαριούπολης βρίσκεται πλέον εκτός του ελέγχου των φιλορώσων, που το είχαν καταλάβει.

Το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Ασάκοφ ανέφερε στο Διαδίκτυο πως το δημαρχείο στη Μαριούπολη, ένα από τα υπό κατάληψη κτίρια, είναι πλέον «ελεύθερο για να συνεχιστούν οι εργασίες».

Παράλληλα, ο Ασάκοφ είπε ότι περίπου 70 άτομα έκαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας επιδρομή σε στρατιωτική βάση στο Αρτεμίβσκ, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των πόλεων του Ντονέτσκ και του Σλαβιάνσκ. Ένας ουκρανός στρατιώτης τραυματίστηκε, ανέφερε, λέγοντας ότι η επιδρομή έγινε «με καθοδήγηση ρώσων στρατιωτών».
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Αρχισε η θυελλα!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"