ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γ. Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει όσα λέει


Γ. Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει όσα λέει Γ. Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει όσα λέει - Είναι όμως αποφασισμένος για σύγκρουση εντός ευρωζώνης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει για την ικανότητά του να θέσει σε πράξη τα όσα λέει και να διαχειριστεί την κατάσταση ώστε να υπάρξει ανάκαμψη» δήλωσε στον Alpha 989 ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.
«Η  κυβέρνηση κρατάει υψηλά ποσοστά γιατί χειρίζεται με επιδεξιότητα το ‘’όπλο του τρόμου’’», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ερωτηθείς ο κ. Βαρουφάκης για τον Αλ. Τσίπρα, απάντησε πως «δεν έχει πείσει ούτε τον εαυτό του αλλά είναι ο μόνος που συνδυάζει αποφασιστικότητα να συγκρουστεί με τη Γερμανία και τις  Βρυξέλες με στόχο την διαπραγμάτευση της δανειακής συμφωνίας και  την αποφασιστικότητα να μείνει στην Ευρωζώνη».
«Η ελληνική κυβέρνηση,  όποιος να είναι ο Πρωθυπουργός, δεν έχει τη δυνατότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση γιατί είμαστε μια επαρχία της Ευρώπης καταπονημένη», τόνισε.
«Υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν δήλωσα ποτέ ενδιαφέρον για τη θέση», απάντησε σχετικά με την απουσία του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Τέλος, αναφερόμενος στο διάγγελμα του Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο, υποστήριξε ότι «ήταν ξεκάθαρα λανθασμένη επιλογή,  θα μείνει στην ιστορία με μαύρα γράμματα. Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθούν με μεγάλη πίστη ακόμα και σήμερα την γραμμή Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Όταν ακούτε πολιτικό να λέει ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, ψεύδεται στον εαυτό του ή στον κόσμο. Η μοναδική σου επιλογή ως πτωχευμένος είναι να μην ζητήσεις άλλα δάνεια, δεν αποφεύγεις την πτώχευση έτσι».
Ακούστε τη συνέντευξη


Το σχολιο μου: Μα πως να πεισει. Εχει δικιο για την σκληρη επαναδιαπραγματευση και το κουρεμα αλλα χωρις πειστικες προτασεις και διαθεση μεταρρυθμισεων και μειωσης του σπαταλου δημοσιου τομεα θα τον στειλουν απο εκει που ηρθε.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"